Κράμερ εναντίον Κράμερ

Standard

Πολλά νεαρά ζευγάρια που συγκατοικούν αποκτούν και σκύλο. Και όταν χωρίσουν; Τι θα γίνει με το σκύλο; Ποιος θα τον πάρει;

Αν ο σύντροφός σας δεν είναι και τόσο φαν των σκύλων τότε είστε τυχεροί. Κερδίσατε. Αν όμως τον αγαπάτε εξίσου… τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Η απόκτηση σκύλου είναι μεγάλη ευθύνη και απόφαση, ιδίως αν πρόκειται να τον μοιραστούμε με κάποιον. Καλύτερα πριν πάρουμε την απόφαση να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και να ζει κάποια στιγμή μακριά μας χωρίς τη δυνατότητα να μπορούμε να τον δούμε. Όταν διαλύονται οικογένειες, σχέσεις, αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή μας, πρέπει χωρίς επιλογή να ζήσουμε χωρίς το σκύλο μας. Όχι να του συμβεί κάτι κακό, αλλά να αλλάξει οικογένεια. Η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ οδυνηρή, άδικη και δακρύβρεχτη. Κυρίως όμως διδακτική.

Ο αποχωρισμός ενός σκύλου όταν δεν είναι δική μας απόφαση είναι ένα τραγικό, αξεπέραστο γεγονός. Θέλουμε να σας μάθουμε να ζείτε καλύτερα μαζί του, όχι χωρίς αυτόν. Πείτε όχι στη σχέση σας αν δεν ξέρετε ότι μπορείτε να κρατήσετε και να συμφωνήσετε στο μέλλον του σκύλου σε ενδεχόμενο χωρισμό. Ναι, τον πρώτο καιρό ερωτευόμαστε και νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για τον σύντροφό μας, όλοι ξέρουμε όμως πως μια σχέση μπορεί να πάρει άσχημο δρόμο και να μείνουν πολλά θέματα στον αέρα. Η κηδεμονία του σκύλου είναι ένα από αυτά. Σκεφτείτε, ξεκαθαρίστε και προχωρήστε στα σχέδιά σας με σκοπό όλοι να είναι ικανοποιημένοι αλλά και ρεαλιστές.

Διεκδικήστε τον σκύλο σας αν μπορείτε να του προσφέρετε αγάπη, στέγη, φαγητό και μεταξύ μας… σπάνια θα καταφέρετε να έχετε από κοινού κηδεμονία του σκύλου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s