Γίνατε 10000, γίναμε treat2treat.com!

Standard

Image

Το Σαββατοκύριακο αυτό φτάσατε τους 10000. Απίστευτα πολλοί. Ευχαριστώ κάθε έναν από εσάς και εγώ με τη σειρά μου αναβαθμίζω το blog σε ιστοσελίδα γιατί πιστεύω σε αυτό που κάνω και θέλω να είμαι όσο πιο επαγγελματίας μπορώ. Οι συμβουλές μου παρατηρώ με χαρά ότι εμπνέουν πολλούς ιδιοκτήτες, πολλούς που θέλουν να αποκτήσουν σκύλο αλλά και άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με την εκπαίδευση και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους διαβάζοντας το treat2treat και εφαρμόζοντας αυτά που διαβάζουν.

Αγαπώ τα σκυλιά, διαβάζω πολλά βιβλία σχετικά με αυτά, συμβουλεύομαι ειδικούς για θέματα υγείας, ράτσας, κλπ, αλλα κυρίως θέλω να μπορεί να επικοινωνεί ο άνθρωπος καλύτερα μαζί τους. Έτσι η συμβίωση θα είναι αποτέλεσμα μιας αμοιβαίας αγάπης, εμπιστοσύνης,

Μεγαλύτερος σκοπός αυτού του μπλογκ είναι να προσπαθήσω να δείξω πως ένα σκυλί έχει ευθύνες για τις οποίες πρέπει να αναρωτηθεί ένας υποψήφιος ιδιοκτήτης αν μπορεί να ανταποκριθεί. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως πολλοί ξεκινούν να έχουν σκύλο χωρίς να γνωρίζουν τι θα αλλάξει στη ζωή και τις συνήθειές τους. Άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι. Δεν ειναι κακό να αποδεχτούμε ότι η ζωή μας είναι περίπλοκη, με υποχρεώσεις, με απαιτήσεις και ότι δεν χωράει ένας σκύλος σε αυτή. Δεν είναι δύσκολο να πούμε ότι ένας σκύλος θα μεγάλωνε καλύτερα σε μια οικογένεια που τον αγαπάει και μπορεί να φροντίζει τα σκυλιά παρά με ανθρώπους που τα κακοποιούν, που δεν τα θέλουν και δεν περνάει κανείς καλά στη διάρκεια της συμβίωσης. Ενας σκύλος δεν είναι προϊόν εγωισμού ή μέσο να έχει ένας γονιός καλύτερη σχέση με τα παιδιά του. Είναι ένα μέλος της οικογένειας που εφόσον μπει στο σπίτι πρέπει να ζήσει όμορφα, αξιοπρεπώς και με ό,τι χρειαστεί. Η απειρία διορθώνεται. Ο εγωισμός όμως όχι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s