Και πώς να αντικαταστήσεις τη Ρόζα;

Standard

CAM00662Εδώ και λίγες μέρες μου λείπει έντονα ο σκύλος μου, η Ρόζα. Χθες βράδι μπήκα σπίτι και για δευτερόλεπτα περίμενα ότι θα είναι στην πόρτα να με υποδεχτεί αγουροξυπνημένη από το φως. Άλλες φορές βλέπω ταινίες ή σειρές και την περιμένω να έρθει να μου κάνει παρέα. Για λίγο βέβαια γιατί μετά ήθελε να συνεχίσει τη βόλτα της στο σπίτι. 

 Είπα να πνίξω τον πόνο μου με έναν παπαγάλο, μιας και η ιστορία με τον Γκίνες ναυάγησε. Πήγα στο pet shop με έναν φίλο ο οποίος έχει ήδη love birds να μου δείξει τα βασικά που χρειάζομαι και να διαλέξουμε νεογνό. Κρυφοκοιτούσα όμως τα παιχνίδια των σκύλων, κοιτούσα ετικέτες τροφών και χάζευα λουριά. Οι φίλοι μου έγειραν στην ίδια γωνία το κεφάλι όταν τους ανακοίνωσα ότι θα πάρω παπαγάλο, σε φάση, αλήθεια τώρα; Δεν ήθελα περισσότερα σημάδια για να καταλάβω ότι σκύλο χρειάζομαι και όχι υποκατάστατο. 

Βασικά θέλω μερικές στιγμές ακόμα με τη Ρόζα, μια επανάληψη της ζωής μαζί της. Ας πούμε,την φίλη μου από το σχολείο, την μία και μοναδική κολλητή που είχα, δεν την αντικατέστησα ποτέ. Την πρώτη μου αγάπη επίσης. Ετσι θα γίνει και με την Ρόζα. Όποιο σκυλί και να μπει στο σπίτι και τη ζωή μου, πάντα θα θυμάμαι και θα πονάω για την μεγάλη μου αγάπη, την αρχόντισά μου. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s