Ενα υπέροχo 2014 για το treat2treat

Standard

10007004_567845899996772_2590385848892981953_nΕχω ένα μεγάλο χαμόγελο για τη χρονιά που φεύγει. Τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο υπήρξε μεγάλη πρόοδος και πολλές επιτυχίες.

Στο treat2treat εξελίχθηκε ο σκοπός του, γνώρισα περισσότερα σκυλιά, δώσαμε συμβουλές μέσω skype, δέχτηκα περισσότερα mail, τηλεφωνήματα και μίλησα με περισσότερους ιδιοκτήτες. Η επισκεψιμότητα του treat2treat.com ανέβηκε θεαματικά ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναδημοσίευσαν τα άρθρα μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Νιώθω ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα. Ασχολούμαι με την εκπαίδευση και την συμπεριφορά σκύλων μόνο 3 χρόνια και σπουδάζω ακόμα, συμμετέχω σε σεμινάρια και διαβάζω συνεχώς. Εχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου. Είμαι στην αρχή της αρχής. Γι αυτό και η σημαντικότερη στιγμή για μένα φέτος ήταν το ταξίδι μου στην Αγγλία για να συμμετάσχω σε σεμινάρια της IMDT (Institute of Modern Dog Trainers) για την επιθετικότητα των σκύλων και τη γλώσσα του σώματος. Παράλληλα, δούλεψα για μια μέρα σε ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα κέντρα εκπαίδευσης και φιλοξενίας του Λονδίνου, το οποίο ήταν συγκλονιστική εμπειρία.

Και όσο έχω ακόμη την υγεία μου και την οικονομική δυνατότητα θα επενδύω ακόμη περισσότερο στην μόρφωσή μου πάνω στα σκυλιά. Ακόμη και η βόλτα σε μια φιλοζωική, η ανάγνωση ενός άρθρου, το dog sitting στον σκύλο ενός φίλου, είναι εμπειρίες για να γίνω καλύτερη. Και αυτός είναι ο στόχος για το 2015. Ακόμη περισσότερα εφόδια για να βοηθάω τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα με έναν σκύλο, τον δικό τους.

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι υγεία και αγάπη για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Καλή χρονιά!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s