7 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ

Standard

Φωτογραφία0483

Η Μέισι βρέθηκε στο δρόμο και μάλλον την εγκατέλειψαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της. Ήταν υγιής, δεν είχε σημάδια ταλαιπωρίας, είχε τρόπους και ήξερε κάποιες βασικές εντολές. Οι νέοι ιδιοκτήτες της ήθελαν βοήθεια στη συμπεριφορά της επειδή πίστευαν ότι δεν τους αγαπάει, δεν τους έχει συνηθίσει και η καρδιά της είναι ακόμα στην παλιά της οικογένεια. Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μερικά σημάδια για να καταλάβετε αν σας αγαπάει ο σκύλος σας.

1 Όταν σας κοιτάζει στα μάτια. Σίγουρα εκείνη την ώρα νιώθετε την αγάπη, γιατί είναι όπως το λέω εγώ, το βλέμμα λατρείας. Διεισδυτικό, ζεστό, αληθινό.

2. Όταν σας φέρνει τα παιχνίδια του όταν είστε σπίτι και όχι στη βόλτα. Δε θέλει να εκτονωθεί, αλλά να περάσει λίγο χρόνο μαζί σας.

3. Όταν θέλει να παίρνει τους υπνάκους του δίπλα σας και γενικά όταν είστε σπίτι και έρχεται και κουρνιάζει δίπλα σας. Είναι η ώρα του για χαλάρωση, ειδικά αν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι.

4. Όταν ετοιμάζεστε να φύγετε και ο σκύλος σας το καταλαβαίνει, κάποιες φορές μπορεί να σας ξαφνιάσει με την ηρεμία του. Δεν είναι ότι δεν τον νοιάζει που φεύγετε, απλά σας έχει εμπιστοσύνη ότι δε θα τον εγκαταλείψετε, ότι είναι κάτι συνηθισμένο και σύντομα θα επιστρέψετε.

5. Η πιο χαρακτηριστική κίνηση του σκύλου για να δείξει την αγάπη και την προτίμησή του σε κάποιον είναι όταν γέρνει πάνω μας. Αυτό το μικρό σπρώξιμο που κάνει, είναι η απόλυτη πράξη αφοσίωσης.

6. Πολλές φορές ο σκύλος μας μας πατάει, κάθεται δηλαδή επάνω μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να βρίσκεται εκεί που είμαστε κι εμείς και ότι είμαστε μια ομάδα. (Πόσες φορές δεν έχετε μουδιάσει με το σκύλο στην αγκαλιά ή τα πόδια σας; Είναι τόσο γλυκό το συναίσθημα όμως!)

7. Όταν είμαστε άρρωστοι ή λυπημένοι ο πρώτος που θα τρέξει να μας παρηγορήσει είναι ο σκύλος μας. Αγκαλιά μας, δίπλα μας, και αν έχετε προσέξει όταν έχετε χτυπήσει κάπου, θα είναι πολύ προσεκτικός να μην ακουμπήσει την περιοχή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s